Adana'da Fenerbahe ağır yaralı

Adana Demirspor ile nefes kesen bir maçta karşı karşıya gelen Fenerbahçe, zorlu deplasmandan bir puanla dönerek lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın müthiş golü VAR'da dönerken, Adana Demirspor bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

02 Şubat 2023 Perşembe 22:47
Adana'da Fenerbahe ağır yaralı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Adana Demirspor, sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere tamamladı.

Birçok net pozisyonun yaşandığı, yüksek tempoda seyir zevki yüksek karşılaşmada Adana Demirspor Cherif Ndiaye’nin penaltı golüyle öne geçti. Fenerbahçe Enner Valencia ile beraberliği yakaladı. Nefes kesen maçta Fenerbahçe’nin Mert Hakan Yandaş ile bulduğu harika gol Video Yardımcı Hakem (VAR) uyarısı sonrası iptal edildi. Adana Demirspor’da Younes Belhanda penaltı kaçırırken, Emre Akbaba’nın vuruşu direkten döndü.

Bu beraberlikle ligde evindeki yenilmezlik serisini devam ettiren Adana Demirspor puanını 38 yaptı. Şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın kazandığı haftada berabere kalan Fenerbahçe, 45 puanla zirvenin 6 puan gerisine düştü.

Son Güncelleme: 02.02.2023 22:50
Anahtar Kelimeler:
Adana DemirsporFenerbahe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.