Arda Turan, Fatih Terim’den onay bekliyor

Galatasaray-Başakşehir maçında Arda Turan ile Fatih Terim’in yakınlaşması gündeme bomba gibi düşmüştü. Başakşehir ile sözleşmesi sona erecek tecrübeli oyuncunun  Terim’in onay vermesi durumunda yeniden sarı kırmızılı formayı giymek istediği öğrenildi.

24 Kasım 2019 Pazar 08:51
Arda Turan, Fatih Terim’den onay bekliyor

Galatasaray’ın Başakşehir’e 1-0 mağlup olduğu maçta uzun Fatih Terim ile Arda Turan’ın yakınlaşması büyük dikkat çekmişti. Tecrübeli oyuncunun Galatasaray’a dönmek istediği belirtilerek, Terim’in onay vermesi halinde boş sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesi gerçekleşen Fatih Terim- Arda Turan barışması haftaya damga vurdu.

Terim, Arda için "Tanıdığım eski Arda'yı gördüm, çok duygulandım. Bu Arda, adamın kalbine de, gönlüne de girer'' dedi.

Guldbransen'in golüne saha kenarında sevinmeyen tek Başakşehirli olan Arda, G.Saray taraftarının protestosuna cevap vermedi.

Son Güncelleme: 24.11.2019 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15