Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Cengiz Ünder'e çirkin tepki

Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Enver Cenk Şahin'in ardından şimdi de asker selamlı pozunu paylaşarak Mehmetçiklerimizin yanında olduğunu belirten Cengiz Ünder, İtalyan taraftarların çirkin tepkilerine maruz kaldı.

12 Ekim 2019 Cumartesi 18:13
Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Cengiz Ünder'e çirkin tepki

Türkiye, sınırındaki terör koridorunu temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı başarıyla sürdürürken, harekata destek veren futbolcularımıza çirkin tepkiler gelmeye devam ediyor.

Bundesliga 2 ekiplerinden St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin'in ardından şimdi de Roma'daki gururumuz Cengiz Ünder, İtalyan taraftarlar tarafından hedef tahtasına konuldu.

İTALYANLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Barış Pınarı Harekatı'na destek için Roma formasıyla asker selamı verdiği bir pozu paylaşan genç futbolcunun bu paylaşımı İtalyan taraftarları rahatsız etti.

Taraftarlar, terör koridorunu temizlemek için yapılan harekata destek veren Cengiz'in fotoğrafının altına çirkin ithamlarda bulundular. İtalyan basınında da bu tepkilere dair haberler çıkarken Roma Kulübü'nden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Son Güncelleme: 12.10.2019 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15