Başakşehir, Bastos ile anlaştı

Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir, transferde Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Lazio forması giyen Bastos ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

05 Eylül 2020 Cumartesi 16:22
Başakşehir, Bastos ile anlaştı

Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir, yeni sezon öncesi savunma hattına önemli bir takviye gerçekleştirdi. Başakşehir'in Lazio forması giyen Angolalı savunmacı Bastos ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi. 

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre bir süredir oyuncuyla ilgilenen Başakşehir, transferi bitirmeyi başardı. Oyuncuyla 3 senelik bir sözleşme adına anlaşma sağlandı. 

Transfer döneminde adı sıkça Fenerbahçe ile de anılan 29 yaşındaki stoper, Avrupa kariyerinde daha önce Rus ekibi Rostov'un formasını giyerken 2016'da 5 milyon Euro karşılığında Lazio'ya transfer olmuştu. 

Son Güncelleme: 05.09.2020 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15