Başakşehir, Manchester United'ı Devirdi

Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında Manchester United'ı ağırlayan temsilcimiz Medipol Başakşehir, ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip geldi. Tarihinde ilk kez gol attığı maçta İngiliz devini mağlup eden Başakşehir, ilk galibiyetini de elde ederek önemli bir galibiyete imza attı.

04 Kasım 2020 Çarşamba 22:50
Başakşehir, Manchester United'ı Devirdi

Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ilk iki maçını kaybeden Medipol Başakşehir, Manchester United’ı ağırladığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak tarihi bir galibiyet elde etti.

Devler Ligi tarihindeki ilk golünü 13. dakikada Demba Ba ile bulan Başakşehir, bu golün asistini yapan kaptanı Edin Visca’nın 40. dakikada attığı golle 2-0 öne geçti. Konuk ekip United 43’te Anthony Martial ile durumu 2-1’e getirse de maçta başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Maç boyunca kontrataklarla United kalesini zorlayan Başakşehir, kalesinde gördüğü gol dışında savunmadaki diri görüntüsüyle rakibine şans tanımadı. Temsilcimiz, maç boyunca bireysel hatayı minimumda tutarak İngiliz ekibinin aradığı golü atmasına olanak sağlamadı.

Devler Ligi’nde ilk kez golle ve puanla tanışan Başakşehir, bu galibiyetle puanını 3 yaparken Manchester United 6 puanda kaldı.

İki ekip 24 Kasım’da oynanacak grubun dördüncü maçında Old Trafford’da karşı karşıya gelecek.

Son Güncelleme: 04.11.2020 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15