Batshuayi tarihe geçti

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi, sarı-lacivertli formayla 40 maç ve üzeri oynayan futbolcular arasında maç başına 0.58 ile en yüksek gol ortalamasına sahip yabancı futbolcu oldu.

07 Şubat 2024 Çarşamba 11:55
Batshuayi tarihe geçti

Lider Fenerbahçe’nin kulübedeki en büyük kozlarından olan Michy Batshuayi, süre bulduğu maçları boş geçmiyor. Belçikalı yıldız, bu başarısıyla kulüp tarihinde hiçbir yabancı golcünün ulaşamadığı bir istatistiğin sahibi oldu.

BATSHUAYI TARİHE GEÇTİ

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla 40 maç ve üstünde forma giyen yabancı futbolcular arasında 0.58 ile karşılaşma başına gol ortalaması en yüksek isim oldu.

Fenerbahçe’de maç başına gol ortalaması en yüksek isim ise 0.89 ile Tanju Çolak. Fanatik'in haberine göre, 2. sırada 0.62’lik ortalamasıyla Aykut Kocaman yer alıyor.

Son Güncelleme: 07.02.2024 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.