Belhanda krizi

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Belhanda, alacakları ödenmeden ayrılmaya yanaşmıyor. Sarı-kırmızılı kulübün bunu karşılamak için istediği bonservisi ise Nice kabul etmiyor. Pazarlıklar sürüyor.

04 Ekim 2020 Pazar 13:51
Belhanda krizi

Fatih Terim'in “Satış yaparken de başarılı olmalıyız” çıkışıyla gönderme yaptığı, Galatasaray yönetimi, Younes Belhanda'yı elden çıkarmaya çalışıyor. Masadaki kulüp ise Nice, yaşananlar hayli ilginç…

Alacaklarına karşılık serbest kalabileceği iletilen Faslı futbolcu, bunu kabul etmiyor. Belhanda, birikmiş ödemenin yapılmasını istiyor. Galatasaray da bu rakamı, yani yaklaşık 2.5 milyon Euro'yu bonservis olarak Nice'ten talep ediyor. Fransız ekibi ise bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyor.

Galatasaray-Belhanda-Nice üçgeninde henüz bir anlaşma yok. Ancak transferin son saatlerine kadar pazarlıkların süreceği belirtiliyor. Galatasaray, Belhanda'nın maaşından kurtulup orta sahaya bir transfer daha yapmanın peşinde…

Son Güncelleme: 04.10.2020 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15