Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Avrupa'dan men tehlikesine dikkat çekti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arasında yapılacak transferler ve finansal konular ile ilgili açıklamalar yaptı.

07 Aralık 2019 Cumartesi 17:21
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Avrupa'dan men tehlikesine dikkat çekti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların, önümüzdeki sezon UEFA'ya gidemeyecek durumda olduğunu, camianın böyle bir duruma hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Çebi, Hayatta Beşiktaş Radyosu'na verdiği röportajda "Zorluklar var. UEFA'ya gidememekse gidememek. Bu olacak demiyorum ama olabilir diyorum. Herkes buna hazır olmalı." ifadelerini kullandı.

Yoğun ve kesintisiz temponun üzerinde bıraktığı etkiden de bahseden Çebi,"Uykusuzluk tabii ki var. Biraz kuruntulu bir adamım. Geriliyorum. 15 gün sonrasını, 2 ay sonrasını düşünüyorum. Bunlar beni tedirgin ediyor. Gelirlerin tamamı temlikli. Kasaya 1 kuruş para girmiyor. Yeni bir finans düzeni bulmaya çalışıyoruz." dedi.

Ahmet Nur Çebi, "2 transfere ihtiyacımız var. Santrfor ve orta saha 6 yada 8 numara olabilir. TFF'nin şu anda bize müsaade etmediğini ilk ben açıklayayım. 'Bu bütçe ile transfer yapamazsınız' diyor. Elimizdeki oyunculardan göndermemiz gerekiyor. Bunun içinde banka da var. Geçen yaz yapmamız gereken 16 milyon euro'ya yakın transfer yüzünden limitimiz aşılmış. Satış olmadan transfere izin verilmiyor. Lisans kurulu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunu aşmamız gerekiyor." diye aktardı.

Transfer konusunda sıkıntı çektiklerinin altını çizen Çebi, "Geçen yaz yapmamız gereken 16 milyon euroluk transfer, bize verilen limitin aşıldığını gösteriyor. Sat-al yapabiliyoruz ancak. Bizim kapımızı şu anda çalan kimse yok. Lisans kurulu ile biraz itişip kakışacağız gibi görülüyor. Bize kapı açılırsa ona göre 1-2 transfer yapacağız. Aboubakar, Cenk Tosun ve Talisca defteri kapandı." dedi.

Son Güncelleme: 07.12.2019 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15