Beşiktaş Karagümrük deplasmanında takıldı

Süper Lig'de 5 maçlık galibiyet serisi bulunan Beşiktaş, zorlu Karagümrük deplasmanında takıldı. Siyah beyazlılar deplasmanda Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak 2020-21 sezonu serisini ıskaladı.

31 Ocak 2023 Salı 23:17
Beşiktaş Karagümrük deplasmanında takıldı

Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Şenol Güneş yönetiminde son 5 maçında galip gelen siyah beyazlılar müthiş seriyi sürdürmek için çıktığı Karagümrük deplasmanından istediğini alamadı. Kara Kartal 6 maçlık galibiyet serisini son olarak şampiyon olduğu 2020-2021 sezonunda yakalamıştı.

CENK TOSUN YİNE ATTI

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oldukça soğuk bir havada oynanan mücadelenin ilk yarısında Beşiktaş öne geçti. 33. dakikada perdeyi açan isim son haftaların formda ismi Cenk Tosun oldu. Tecrübeli golcü son 5 maçta 5. kez ağları havalandırmayı başardı.

Son Güncelleme: 31.01.2023 23:18
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşSüper Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15