Çağlar Söyüncü, İngiltere’nin en iyileri arasında!

Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü İngiltere’de en iyi oyuncuların yer aldığı 11’de kendine yer buldu. Guardian gazetesinin hazırladığı 11’de Liverpool’dan Mane ve van Dijk ve Manchester City’den Sterling gibi yıldız isimler de yer aldı.

16 Kasım 2019 Cumartesi 15:33
Çağlar Söyüncü, İngiltere’nin en iyileri arasında!

Leicester City formasıyla sezon başından beri oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Çağlar Söyüncü, İngiltere’de en iyi oyuncular arasında yer aldı. İngiliz Guardian gazetesi, Premier Lig’de geride kalan 12 haftanın en iyi oyuncularından kurduğu kadroda milli oyuncuya da yer verdi.

A Milli Futbol Takımı ve Leicester City’nin başarılı futbolcusu Çağlar Söyüncü performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İngiltere'nin köklü gazetelerinden The Guardian, Premier Lig'de şimdiye kadarki en iyi 11'i listeledi. Premier Lig'de ilk 12 haftalık süreci değerlendiren gazete, en iyilerden oluşan 11'de Çağlar Söyüncü'ye de yer verdi.

Stoper tandemini Virgil van Dijk ve Çağlar Söyüncü ile kuran The Guardian, milli futbolcunun, Harry Maguire'nin yokluğunu aratmamasından ve takıma kolayca uyum sağlamasından bahsetti.

İşte The Guardian'a göre Premier Lig'in 12 haftalık süreçte en iyi ilk 11'i:

Kaleci: Kasper Schmeichel (Leicester City)

Savunma: Alexander Arnold (Liverpool), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Virgil van Dijk (Liverpool), Andrew Robertson (Liverpool)

Orta saha: John Lundstram (Sheffield United), Jorginho (Chelsea), James Maddison (Leicester City), Raheem Sterling (Manchester City)

Forvet: Jamie Vardy (Leicester City), Sadio Mane (Liverpool)

​​​​​​​

Son Güncelleme: 16.11.2019 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15