Fatih Terim’in yeni sağ kolu belli oldu: Sürpriz isim geliyor!

G.Saray, Werder Bremen ile sözleşmesi bitecek Nuri Şahin’i özel bir proje kapsamında kadrosuna katmak istiyor. Harvard diplomalı yıldız futbolcuya Fatih Terim'in yanında idari yetkiler de verilmesi planlanıyor...

31 Mayıs 2020 Pazar 10:44
Fatih Terim’in yeni sağ kolu belli oldu: Sürpriz isim geliyor!

Fatih Terim yönetiminde yeni bir proje hazırlığında olan Galatasaray'ın ciddi bir hedefi var: Nuri Şahin.

Sözcü Skor'dan Mesut Yıldırım'ın haberine göre; Hasan Şaş'la başlayan teknik heyetteki değişimi sezon sonu hızlandıracak olan sarı-kırmızılılar, Terim'in de onayıyla Nuri'ye sarı-kırmızılı formayı giydirmek istiyor. Ancak gurbetçi yıldız, sadece futbolculuk yönüyle değil, idareci kimliğiyle de düşünülüyor.

Fatih Terim yeni sağ kolu olarak Nuri Şahin’i istiyor

TECRÜBESİ YETERLİ

HARVARD'DA spor, medya işletmeciliğinden mezun olan Nuri üç yıl sonra Galatasaray'da idari kadroda yer alacak. 4 dil bilen, uluslararası tanınırlığı olan Nuri, sarı-kırmızılılara profesyonel anlamda ivme kazandıracak bu projenin ilk önemli meyvesi olacak. Halen Werder Bremen forması giyen 31 yaşındaki orta sahanın, sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bremen, Bundesliga'da küme düşme adaylarından biri. Nuri Şahin, uzun vadeli bu planlamayla Galatasaray'da görev almaya sıcak bakıyor.

Son Güncelleme: 31.05.2020 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15