Fenerbahçe, Altay ile sözleşme görüşmelerini askıya aldı

Fenerbahçe'nin, 2022-2023 sezonunda performansı eleştiri konusu olan ve bazı maçlarda Ülker Stadyumu'nda yuhalanan Altay Bayındır'la sözleşme görüşmelerini askıya aldığı belirtildi.

10 Ocak 2023 Salı 16:09
Fenerbahçe, Altay ile sözleşme görüşmelerini askıya aldı

Ajansspor'dan Aygün Özipek'in haberine göre, Fenerbahçe yönetiminden yıllık 25 milyon TL ve 5 yıllık sözleşme isteyen Altay için sarı-lacivertli yönetim, yıllık 15 milyon TL ödemeyi teklif etti.

Milli kaleci, Fenerbahçe yönetiminin teklifine sıcak bakmazken, yönetimin ise, “Bu rakamın üstüne çıkmamız mümkün değil” diyerek, görüşmeleri sezon sonuna kadar askıya alma kararı aldı.

Galatasaray karşılaşmasında Altay'a yapılan protestolar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bu konu ile ilgili bu gece herhangi bir yorumda bulunmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Bayındır, bu sezon forma giydiği 30 maçta 2 bin 730 dakika sahada kaldı, kalesinde 33 gol gördü. 

Son Güncelleme: 10.01.2023 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15