Fenerbahçe, aradığı sol beki buldu!

Fenerbahçe aradığı sol beki İtalya’da buldu. Sarı lacivertliler, Lazio’dan Durmisi ile anlaşırken, kulübü ile son pürüzleri halletmeye çalışıyor. İtalyan basını, Lazio’nun zorunlu satın alma opsiyonu eklemek istediğini yazdı.

16 Ağustos 2019 Cuma 14:09
Fenerbahçe, aradığı sol beki buldu!

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Lazio forması giyen Arnavutluk asıllı Danimarkalı sol bek Riza Durmisi ile anlaşmaya vardı.

Haberde, Fenerbahçe'nin Lazio'ya kiralama ve 4 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonu teklifinde bulunduğunu ancak başkent ekibinin anlaşmaya satın alma zorunluluğu eklemek istediğinin de detayı verildi.

Geçirdiği sakatlık nedeniyle geçen sezon Serie A'da sadece 10 maçta forma giyebilen 25 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş ancak siyah-beyazlılar sonrasında Rebocho'yu kadrosuna katmıştı.

Geçen sezon Betis'ten 7,5 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya'nın yolunu tutan ve hücumcu bir bek oyuncusu olarak öne çıkan Arnavut asıllı oyuncu, Brondby, Betis ve Lazio'da toplam 100 maçta oynadı ve 10 gol, 19 asistlik bir performans sergiledi.

Son Güncelleme: 16.08.2019 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15