Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısını online yapacak

Koronavirüs sürecinde yaptığı destekler ve yardımlarla alkış toplayan Fenerbahçe Kulübü ile başkan Ali Koç, yine önemli bir ilke imza atıyor.

03 Mayıs 2020 Pazar 08:52
Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısını online yapacak

Sarı-Lacivertliler, camia için büyük önem taşıyan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nı Covid-19 salgını nedeniyle ilk kez internet üzerinden (online) gerçekleştirecek.

Aynı zamanda Türkiye’de de bir ilk olacak online Yüksek Divan Kurulu, 15 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te başlayacak. Her üyenin toplantıya katılabilmesi için gerekli teknolojik altyapı hazırlandı.

Sarı-Lacivertli yönetim, üyelerin online toplantıya iletmek istediği görüş, öneri ve soruları kulübe nasıl ulaştırabilecekleriyle ilgili gerekli bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerde yapacak.

(Cumhuriyet)

Son Güncelleme: 03.05.2020 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15