Fenerbahçe seriye devam etti

Süper Lig'de yenilmez ünvanıyla liderlik koltuğunun sahibi olan sarı lacivertliler, yedek ağırlıklı kadrosuyla Ludogorets'i mağlup etti ve Konferans Ligi'nde de zirveyi bırakmadı.

26 Ekim 2023 Perşembe 22:48
Fenerbahçe seriye devam etti

Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında Ludogorets’i ağırlayan Fenerbahçe, rahat bir oyun sergilediği mücadeleyi 3-1 kazandı ve bu sezon resmi maçlardaki galibiyet serisini 18 maça çıkardı.

Ludogorets karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Fenerbahçe, Michy Batshuayi’nin 42. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 üstün kapattı. İkinci yarıya da golle başlayan sarı lacivertliler, bu kez 52’de Miha Zajc’ın ayağından bulduğu golle skoru 2-0’a getirdi.

Maçın 65. dakikasında Fenerbahçe ceza sahası içinde yaşanan karambolde Rodrigo Becao’nun ters vuruşu ağlarla buluşunca konuk ekip durumu 2-1 yaptı. Beraberlik için yüklenen Ludogorets’in umutlarını, 90+3’te Zajc yıktı ve Fenerbahçe mücadeleyi 3-1’lik skorla kazandı.

Fenerbahçe gruplardaki üçüncü maçını da kazanarak puanını 9’a yükseltti. Ludogorets ise 3 puanda kaldı. Fenerbahçe gruptaki dördüncü maçında Ludogorets deplasmanına konuk olacak.

Son Güncelleme: 26.10.2023 22:50
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.