Fenerbahçe transfer zirvesi yaptı: 3 karar öne çıktı

Fenerbahçe'de, Bayern Münih maçı sonrası önemli bir görüşme gerçekleşti. Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli, teknik patron Ersun Yanal ve yöneticiler transfer masası kurdu.

01 Ağustos 2019 Perşembe 09:58
Fenerbahçe transfer zirvesi yaptı: 3 karar öne çıktı

Sözcü Skor'un haberine göre alınan kararlar sonrası sarı-lacivertlilerin rotası belli oldu. Kısa süre öncesine kadar 6 numara transferinde liste başı olan Luiz Gustavo çıkmaza girdi. Marsilya, 32 yaşındaki futbolcu için 9 milyon Euro'nun altına inmedi. Son anda bir değişiklik olmazsa, Fenerbahçe bu transferden çekildi.

Yeniden Fejsa

Fenerbahçe, Gustavo'daki gelişmeler nedeniyle yeniden Benfica'nın ön liberosu Ljubomir Fejsa'ya döndü. Öncelik verdiği oyuncuların transferi gerçekleşmeyince Ersun Yanal'dan, Fejsa'ya zoraki de olsa onay çıktığı öğrenildi.

Kolarov için şartlar zorlanacak

Transferi yılan hikâyesine dönen isimlerden olan Kolarov'un durumu da netleştirilecek. Yönetim, bu oyuncu için şartları zorlayacak. Roma'nın istediği 4 milyon Euro'luk bonservisin mümkün olduğu kadar indirilmesine çalışılacak.

Deniz'e onay

Kiralanan Garry Rodrigues'in, Suudi Arabistan'dan hazır olmadan gelmesi ve tam olarak güven vermemesi nedeniyle Ersun Yanal transfer istedi. Yanal, uygun şartlarda olması kaydıyla Kayseri'den Deniz Türüç'e onay verdi.

Son Güncelleme: 01.08.2019 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15