Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Kayserispor ve Fatih Karagümrük-Galatasaray karşılaşmalarında görev yapacak yabancı VAR hakemleri açıklandı.

12 Mayıs 2024 Pazar 14:17
Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, 36. haftada oynayacağı maçlarda görevli olacak yabancı VAR hakemleri belli oldu.

Lider Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadelenin orta hakemi Volkan Bayarslan olurken, VAR odasında Portekizli Helde Malheiro görev yapacak.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u ağırlayacağı karşılaşmada ise, orta hakem Direnç Tosunoğlu'na, VAR odasında Portekizli Claudio Pereira yardımcı olacak.

Saat 19.00'da başlayacak iki maç öncesinde, Galatasaray 96 puanla zirvede yer alıyor. İkinci sıradaki Fenerbahçe'nin 90 puanı bulunuyor.

ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLEBİLİR

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ve Galatasaray'ın galibiyeti durumunda, şampiyonluk renkleri sarı-kırmızıya bürünecek.

Eğer Fenerbahçe mağlubiyet yaşarsa, Galatasaray için ligde kalan maçlarda alınacak 1 puan bile şampiyonluğu garantilemeye yetecek. Her iki takımın da haftayı galibiyetle kapatması durumunda, şampiyonluk mücadelesi 19 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine taşınacak.

Son Güncelleme: 12.05.2024 14:43
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGalatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.