Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu açıklaması

Fenerbahçe'de sportif direktör olan Emre Belözoğlu'nun istifa ettiği ve eşyalarını topladığı yönünde çıkan haberle ilgili açıklama geldi. Hem sarı lacivertlilerin sosyal medya hesabından hem de Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Sipahioğlu, çıkan bu haberleri yalanladı.

07 Mart 2021 Pazar 13:22
Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu açıklaması

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin son haftalarda aldığı sonuçlar karşısında tartışma konusu olan Erol Bulut'un ardından şimdi gündem Emre Belözoğlu oldu. Sarı lacivertlilerde Erol Bulut ile arasında huzursuzluk olduğu iddia edilen Emre Belözoğlu'nun istifa ettiği ve tesislere gelerek eşyalarını topladığı iddia edildi. Ali Koç'un Emre Belözoğlu'nu sakinleştirmeye çalıştığı ve istifasından geri döndürmeye çalıştığı de öne sürüldü. 

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı lacivertlilerden konuyla ilgili açıklama geldi. Önce sosyal medya hesabından Emre Belözoğlu fotoğrafı paylaşıldı ve 'Sonuna kadar Fenerbahçe' notu düşüldü. Ardından, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Sipahioğlu, bu tweet'e yanıt olarak 'Asılsız haberlere itibar etmeyiniz' açıklaması yaptı. 

Son Güncelleme: 07.03.2021 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15