Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla'da Atletico Madrid karşısında alınan 6-1'lik yenilgi sonrası kulüp karıştı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan Sevilla'da Atletico Madrid karşısında alınan 6-1'lik yenilgi sonrası kulüp karıştı.

06 Mart 2023 Pazartesi 13:07
Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla'da Atletico Madrid karşısında alınan 6-1'lik yenilgi sonrası kulüp karıştı

Endülüs merkezli Estadio Deportivo'da yer alan habere göre, cumartesi akşamı alınan tarihi hezimet sonrası kulüp binasında olağanüstü bir toplantı yapıldı. Toplantıya takım kaptanları Ivan Rakitic ve Jesus Navas ile birlikte kulüp başkanı Jose Castro Carmona, sportif direktör Monchi ve teknik direktör Jorge Sampaoli katıldı.

Rakitic ve Navas'ın Sampaoli'nin davranışları ve taktikleriyle birlikte Carmona ve Monchi'ye rapor verdikleri, takım içindeki durumu aktardıkları belirtildi. Daha sonra Sampaoli'nin toplantıya katıldığı ve raporunu verdiği kaydedildi.

Tazminatı düşündürüyor

Sevilla yönetiminin, bir B Planı hazırlığında olduğu ancak Sampaoli ile 2024'e kadar imzalanan sözleşme nedeniyle 6 milyon euro'luk tazminatın düşündürdüğü kaydedildi.

Caparros sesleri yükseliyor

Endülüs kulübünün yönetim kurulunda, Sampaoli ile yolların ayrılması durumunda Joaquin Caparros'un göreve getirilmesinin seslendirildiği de belirtildi. (Sporx)

Son Güncelleme: 06.03.2023 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15