Fenerbahçe'ye sürpriz isim! Omer Atzili iddiası

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında uzaklaşan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Süper Lig'e verilen corona virüsü nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren sarı lacivertliler, yüksek maliyeti olmayan isimlere yöneldi. Fenerbahçe'nin son gözdesini ise İsrail basını yazdı. İddiaya göre Sarı Lacivertliler, 26 yaşındaki Omer Atzili'yi gündemine aldı.

26 Nisan 2020 Pazar 15:35
Fenerbahçe'ye sürpriz isim! Omer Atzili iddiası

Gelecek sezonun kadro yapılandırmasına şimdiden başlayan Kanarya, taraftarının beklemediği ancak büyük yeteneklere sahip olan bir isimle temasa geçti. Corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e verilen arada sarı lacivertliler öncelikle teknik direktör konusunu çözmek istiyordu. Erol Bulut, Manuel Pellegrini, Marc Wilmots, Giampaolo gibi isimlerle görüşen Fenerbahçe, bir yandan teknik direktörler için anlaşma zemini hazırlarken, diğer yandan da kadro yapılandırmasını tamamlamak istiyor.

Kanarya, geçmiş yıllarda yaptığı gibi yıldızlara para yağdırmayacak. Özellikle corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e verilen arada büyük mali zarara uğrayan Fenerbahçe, gelir dengesine uygun ve kısa sürede takıma katkı sağlayabilecek isimlere yöneliyor. Fenerbahçeli kurmayların ve scout ekiplerinin özellikle takip ettiği isimler Orta Doğu ve Afrika'da kendi takımlarının yıldızları konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe'nin bu bağlamda giriştiği transfer operasyonlarından birinin de İsrail'de olduğu ortaya çıktı. Israelhayom.co.il adlı internet sitesi, 25 Nisan tarihinde okuyucularına aktardığı haberde, Fenerbahçe'nin şu anda Maccabi Tel-Aviv forması terleten 26 yaşındaki Omer Atzili'ye resmi teklifi yaptığını duyurdu. 

26 yaşındaki futbolcu, İsrail'in şampiyonlarından Maccabi Tel-Aviv dışında, Avrupa'da sadece İspanyol Granada ekibinde kısa süre çalıştı. Bunun haricinde Avrupa'ya çıkmadı. Kulübü Omer'i ancak 2,9 milyon euroluk yüksek satın alma opsiyonuyla satmayı kabul edebilir. Ancak, corona virüsü krizinden sonra Avrupa takımlarının ekonomik durumu da Maccabi tarafından göze alınacak gibi gözüküyor.

Son Güncelleme: 26.04.2020 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15