Fenerbahçe'ye sürpriz teknik adam! Comolli görüşmüştü...

Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları sürüyor.

07 Mart 2020 Cumartesi 15:38
Fenerbahçe'ye sürpriz teknik adam! Comolli görüşmüştü...

Emre Belözoğlu'nun geçtiğimiz gün idmanda takımın başında yer almasının ardından söyletiler alevlenirken son olarak Ersun Yanal için resmi açıklama gelmişti.Sarı lacivertli kulüp, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla, Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına varıldığı iddialarını net bir dille yalanlamıştı.

ZEKİ MURAT GÖLE DÜMENDE 

Söz konusu açıklamada ayrıca Yukatel Denizlispor maçında takımın başında Zeki Murat Göle'nin yer alacağı ifade edildi.

"Futbol A Takımımızın, 7 Mart Cumartesi günü sahamızda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı Cemil Usta Sezonu 25. hafta müsabakasında, Takımımızın başında antrenörümüz Zeki Murat Göle görev alacaktır. Kendisine bu görevinde camiamızın tecrübeli isimleri destek sağlayacaktır.

AVCI YALANLANDI 

"Öte yandan kamuoyunda teknik direktörlük konusunda Sayın Abdullah Avcı ile görüştüğümüz ve/veya anlaştığımız yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Başkanımızın veya herhangi bir yöneticimizin, Sayın Avcı ile iddia edildiği üzere ne 2 hafta önce ne de bugünlerde bir teması olmuştur."

Mircea Lucescu, Roger Schmidt, Niko Kovac, Leonardo Jardim, ve Bruno Labbadia'yı listesine alan sarı-lacivertliler, Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic ile temasa geçtiği iddia edildi.

EMRE VE VOLKAN'LA YOLA DEVAM 

Eğer Dalic ile anlaşma sağlanırsa sezon sonuna kadar takımı kaptan Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel çalıştıracak.Fenerbahçe yönetimi mümkün olan en kısa sürede hoca işini çözmeyi yeni sezon bütçesini hazırlayıp bir an önce transfer çalışmasına başlamak istiyor.

Son Güncelleme: 07.03.2020 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15