Flaş iddia! Galatasaray, Falcao ile yollarını ayıracak

Galatasaray, 5 milyon Euro'luk ücret alan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'yu Ocak ayında ABD ekiplerinden birine satmayı planlıyor. Aslan, bu transferden az da olsa bir bonservis ücreti bekliyor.

18 Ekim 2020 Pazar 11:27
Flaş iddia! Galatasaray, Falcao ile yollarını ayıracak

Galatasaray'da senelik 5 milyon euro garanti ücret alan Radamel Falcao, takımda en çok kazanan oyuncu konumunda bulunuyor. Ekonomik problemlerle boğuşan Aslan, 34 yaşındaki futbolcuyla yolları ayıracak.

SON DAKİKAHaberleri Listele

Galatasaray, Radamel Falcao'ya elveda demeye hazırlanıyor... Güney Amerika basınında çıkan haberlere göre, yönetim, yıldız futbolcuyu ocak ayında ABD ekiplerinden birine satacak. Böylece az da olsa bir bonservis bedeli hedefleniyor. Asıl hedef ise oyuncunun aldığı 5 milyon euroluk maaştan kurtulmak.

Kolombiyalı futbolcunun Galatasaray’la 2022’ye kadar mukavelesi bulunuyor. Satış gerçekleşirse, ileriye dönük ödeme sorunu da ortadan kalkacak.

Kaynak: Akşam

Son Güncelleme: 18.10.2020 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15