Galatasaray'da PSV maçı öncesinde Alpaslan Öztürk sürprizi!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacağı PSV Eindhoven maçı öncesinde yine sorunlarla boğuşuyor. Terim, sağ bek görevini yeni transfer Alpaslan Öztürk’e verecek.

18 Temmuz 2021 Pazar 09:58
Galatasaray'da PSV maçı öncesinde Alpaslan Öztürk sürprizi!

Savunmanın sağ kanadında yıllardır sıkıntı yaşayan Galatasaray , Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacağı PSV Eindhoven maçı öncesinde yine sorunlarla boğuşuyor. Teknik direktör Fatih Terim, Omar Elabdollaoui’nin sakatlığı, Yedlin’in de oynayamayacak olması nedeniyle sağ bek görevini yeni transfer Alpaslan Öztürk’e verecek. Asıl mevkii stoper olan oyuncu, zaman zaman eski takımlarında sağ bek olarak görev yapmıştı. Geçen sezon Göztepe’de 6 karşılaşmada defansın sağ bölgesinde forma giyen Cim-Bom’un yeni transferi, Belçika’da futbol oynadığı dönemde de sağ bek rolünde olmuş, hatta Belçika U21 Milli Takımı’nda bu mevkide bir maçta sahaya çıkmıştı.

(Skorer)

Son Güncelleme: 18.07.2021 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15