Galatasaray yeni sol beki açıkladı

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu RB Leipzig'in sol beki Angelino hakkında KAP'a açıklama yaptı.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 15:55
Galatasaray yeni sol beki açıkladı

Galatasaray Kulübü, Angelino transferinde mutlu sona ulaştı. Geçen sezon Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen RB Leipzig’in İspanyol yıldızı Angelino’nun transferi konusunda KAP’a bildirimde bulunan sarı kırmızılı ekip, şu ifadeleri kullandı

“Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende'nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

Galatasaray’ın 26 yaşındaki sol beki, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak. İmzanın sonrası Galatasaray’ın sözleşme ve anlaşma detaylarını resmen açıklaması bekleniyor.

ANGELINO’DAN İLK AÇIKLAMA

İstanbul’a gelmek üzere yolculuğuna başlayan Angelino, Galatasaray taraftarına ilk mesajını yolladı:

“Merhaba Galatasaray taraftarı. Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşürüz.”

Son Güncelleme: 12.07.2023 15:57
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAngelino
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.