Galatasaray yönetimi Icardi için düğmeye bastı! İşte masadaki rakamlar...

Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezonda takımda kalması için yoğun çaba harcanan Arjantinli oyuncu için sarı-kırmızılı yöneticilerin gizliden gizliye görüşmeler yaptığı öğrenildi. PSG'ye 8, Icardi'ye de 4.5 milyon euro vermeye hazır olan Galatasaray yönetimi düğmeye bastı.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 09:12
Galatasaray yönetimi Icardi için düğmeye bastı! İşte masadaki rakamlar...

Galatasaray'da Icardi pazarlıkları başladı. Sergilediği performansla taraflı tarafsız herkese kendini hayran bırakan sarı-kırmızılı oyuncu için Galatasaray yönetimi lig bitmeden pazarlıklara başladı.

BONSERVİSİ PSG'DE

Bonservisi Fransız kulübü PSG'de bulunan Icardi içi oyuncu tarafıyla anlaşmak üzere olan sarı-kırmızılılar sonrasında PSG ile masaya oturmayı planlıyor.

PSG BU YIL 6 MİLYON EURO ÖDEDİ

Sarı kırmızılılar, Icardi'ye bonuslar hariç 4.5 milyon Euro garanti ücret teklifinde bulunacak. PSG'ye de bonservis olarak 8 milyon euro ödemeye hazır olan Galatasaray yönetimi, pazarlıklara bu rakamlarla başlayacak.

Son Güncelleme: 22.05.2023 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15