Galatasaray’a müjdeli haber!

Galatasaray’da transferin bir numaralı gündem maddesi olan Falcao konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Fransız ekibi Sevilla forması giyen Ben Yedder’i kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Böylece Falcao’nun Galatasaray forması giymesinin önü açıldı.

14 Ağustos 2019 Çarşamba 11:12
Galatasaray’a müjdeli haber!

Fransa ekiplerinden Monaco, Sevilla'da forma giyen forvet oyuncusu Ben Yedder'i transfer ettiğini açıkladı. Bu gelişme sonrası Falcao'nun Galatasaray'a transferinin önü açıldı.

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde menajer Ahmet Bulut ile Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fransa'ya giderek golcü futbolcu Radamel Falcao ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

Bu gelişmenin ardından sarı kırmızılılara Monaco'dan müjdeli haber geldi. Fransız ekibi, Sevilla'dan forvet oyuncusu Ben Yedder'i 5 yıllığına kadroya kattığını açıkladı.

Bu durum sonrası Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferinin önü açıldı.

Sarı kırmızılıların Falcao'yu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdikten sonra imzayı attırması bekleniyor.

Son Güncelleme: 14.08.2019 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15