Kadıköy'de Konyaspor şoku!

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Konyaspor'a mağlup olarak haftayı liderlik koltuğunda tamamlama fırsatını tepti. Dört maçlık galibiyet serisi sona eren ve ligde ilk kez yenilen Fenerbahçe, geçtiğimiz haftanın tam tersi bir görüntü sergiledi. Fenerbahçe'nin bir golü VAR'dan döndü.

07 Kasım 2020 Cumartesi 22:08
Kadıköy'de Konyaspor şoku!

Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda karşılaştığı İttifak Holding Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle 17 puanda kalan Fenerbahçe, Alanyaspor’un ardından averajla ikinci sırada yer aldı. Konyaspor ise puanını 9’a yükseltti.

Dört maçlık galibiyet serisiyle haftaya lider giren Fenerbahçe, dört haftadır galip gelemeyen Konyaspor karşısında hiç beklemediği bir yenilgi alarak zirveyi Alanyaspor’a bıraktı. Konyaspor’un golleri Jevtovic ve Kravets’ten geldi. Ligde ilk mağlubiyetini alan sarı-lacivertli ekibin Pelkas ile bulduğu gol, VAR uyarısı sonrası iptal edildi.

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında sayısız gol kaçıran, dört topu direkten dönen, atak üstüne atak geliştiren Fenerbahçe, Konyaspor karşısında ise bir hafta önceki görüntüsünden çok çok uzaktaydı. Maç boyunca Video Yardımcı Hakem (VAR) tarafından iptal edilen gol dışında pozisyon üretemeyen sarı-lacivertliler, geçen hafta oynadığı futbolla büyük keyif verdiği taraftarına be kez hayal kırıklığı yaşattı.

Fenerbahçe, maç boyunca sadece 2 isabetli şut kaydedebilirken, Konyaspor ise kaleyi tutturduğu 3 topta iki gol bulmayı başardı.

Son Güncelleme: 07.11.2020 22:10
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKonyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15