Kinsey Wolanski’den açıklama! ‘Liverpoollu futbolcular bana flört mesajları attı’

Liverpool ile Tottenham arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya girerek maça damga vuran Kinsey Wolanski, The Sun gazetesine verdiği röportajda çarpıcı bir itirafta bulundu.

10 Haziran 2019 Pazartesi 14:54
Kinsey Wolanski’den açıklama! ‘Liverpoollu futbolcular bana flört mesajları attı’

Wolanski, Liverpool’un galibiyetiyle sonuçlanan gecenin en çok konuşulan isimlerinin başında gelmişti. Wolanski maç oynandığı esnada üzerindeki mayoyla sahaya dalmış ve bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

The Sun’a konuşan Wolanski, “İsimlerini vermeyeceğim ama bazı Liverpoollu futbolcular finalin ardından bana özelden flört mesajları attılar. Bir tanesi kalp emojisi attı. Diğeri ‘Maçta seni gördüm’ yazdı” ifadelerini kullandı.

30 yaşında emekli olmasına yetecek kadar para kazanmak istediğini belirten model, daha iyi performanslar planladığını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 10.06.2019 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15