Lionel Messi, Muslera'ya şut çekmeden gol attı

Dünya Kupası Elemeleri'nde heyecan devam ediyor. Arjantin ile Muslera'nın formasını giydiği Uruguay kozlarını paylaştı. Messi'nin Arjantin formasıyla 80. golünü kaydettiği maçta attığı gol gündem oldu. Arkadaşına pas vermek için topu havalandıran Messi'nin pası ağlarla buluştu. Kalede ise Galatasaray'ın oyuncusu Muslera vardı.

11 Ekim 2021 Pazartesi 09:16
Lionel Messi, Muslera'ya şut çekmeden gol attı

Dünya Kupası Elemeleri'nde heyecan sürüyor. Arjantin ile Uruguay kozlarını paylaştı. Arjantin'in 3-0 yendiği maça Messi damga vurdu. Ülkesi adına 80. golünü kaydeden dünya yıldızı bu kez de şut çekmeden gol attı.

SOSYAL MEDYA BU GOLÜ KONUŞUYOR

Dakikalar henüz 38'i gösterirken Messi'nin pası ağlarla buluştu. Şut çekme niyetinde olmayan Leo, arkadaşına pas vermek için topu ceza sahasına şişirdi. Arkadaşı topa dokunamayınca Uruguay kalecisi Muslera ters ayakta yakalandı ve top ağlarla buluştu.

İŞTE O ANLAR

1

2

3

Son Güncelleme: 11.10.2021 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15