Millilerden kritik maçta Cebelitarık'a farklı tarife!

Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız G grubu 9. maçında sahasında Cebelitarık'ı konuk etti. Dünya Kupası'na katılma yolunda kritik öneme sahip mücadele Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşma Ay-Yıldızlılar'ın 6-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

13 Kasım 2021 Cumartesi 21:58
Millilerden kritik maçta Cebelitarık'a farklı tarife!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde heyecan devam ediyor. A Milli Futbol Takımı, G grubu 9. maçında Cebelitarık ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadelede Sergii Boiko düdük çaldı.

Karşılşama A Milli Takım'ımızın 6-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Konuk ekipte Olivero Jayce karşılaşmanın 33. dakikasında yaptığı sert müdahale sonrası gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

A Milli Takım'ımızın golleri Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (2), Merih Demiral, Serdar Dursun ve Mert Müldür'ün ayağından geldi.

Bu skorla A Milli Takım'ımız gruptaki puanını 18'e yükseltti. Cebelitarık ise henüz puanla tanışamadı. Gruptaki bir diğer mücadele ise Norveç sahasında ağırladığı Letonya ile 0-0 berabere kaldı ve puanı 18 oldu. Milliler averajla Norveç'in önüne geçti. Grupta bu gece 21.45'te 9'uncu maçında Karadağ ile karşılaşacak Hollanda 19 puanla maç öncesi lider konumda. 

A Milli Takım gruptaki 10'uncu ve son maçında deplasmanda Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Norveç ve Hollanda ise son maçta karşılıklı kozlarını paylaşacak.

Son Güncelleme: 13.11.2021 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15