Nabil Dirar dönüyor!

Fenerbahçe'nin, Club Brugge'e kiraladığı tecrübeli futbolcu Nabil Dirar, sezon sonu Sarı-Lacivertli takıma dönüyor. Dirar, "Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmem var, dönmek zorundayum. Türkiye'den başka teklifler de var ama şuan emin değilim" ifadelerini kullandı.

11 Nisan 2021 Pazar 17:31
Nabil Dirar dönüyor!

Fenerbahçe'nin devre arasında Belçika ekibi Club Brugge'e kiraladığı Nabil Dirar dönüyor.

30 Haziran'da kiralık sözleşmesi sona erecek Faslı oyuncu, Belçika basınına yeni sezonda Fenerbahçe'de olacağını açıkladı.

Basına konuşan Dirar, "Geldiğimden beri sadece Dinamo Kiev maçlarında ilk 11'de başladım. Dürüst olmam gerekirse Mata çok iyi iş çıkarıyor. Teknik direktörün iyi oynayanı ilk 11'de ısrar etmesi normal. 1 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmem var, dönmek zorundayum. Türkiye'den başka teklifler de var ama şuan emin değilim" dedi.

Devre arasında eski kulübü Brugge'e kiralanan tecrübeli sağ açık 5 karşılaşmada forma giydi.

Sezonun ilk yarısını Sarı-Lacivertli takımda geçiren 35 yaşındaki oyuncu hiçbir maçta forma giymedi.

(Ntv Spor)

Son Güncelleme: 11.04.2021 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15