Radamel Falcao Türkiye'ye geri dönüyor!

Daha önce Galatasaray'da da forma giymiş olan Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao'nun takımı Rayo Vallecano, Dünya Kupası arasında Türkiye'ye gelerek Galatasaray ve Fenerbahçe ile olmak üzere iki hazırlık mücadelesi yapacağını duyurdu.

14 Kasım 2022 Pazartesi 09:14
Radamel Falcao Türkiye'ye geri dönüyor!

Dünya Kupası arası için liglere verilen arayı değerlendirmek isteyen kulüpler, hazırlık karşılaşmaları ile bu süreyi değerlendirmek istiyor. Bu kulüplerden biri de daha önce Galatasaray'da forma giymiş olan Radamel Falcao'nun formasını giydiği Rayo Vallecano... İspanyol ekibinden yapılan açıklamaya göre; 28 Kasım'da İspanya'dan yola çıkacak olan Rayo Vallecano, 30 Kasım'da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. İspanyol temsilcisi, bu maçın ardından 3 Aralık'ta ise Galatasaray ile kozlarını paylaşacak.

Rayo Vallecano böylece tarihinde ilk kez Türkiye'de Türk takımlarıyla karşılaşmış olacak.

FALCAO GERİ DÖNÜYOR

Rayo Vallecano, hazırlık maçı duyurusunda Radamel Falcao ile Galatasaray'ın geçmişine ayrı bir parantez açtı. Söz konusu açıklamada, Rayo Vallecano'ya Galatasaray'dan transfer olan Kolombiyalı golcünün sarı kırmızılı takımda başarılarla dolu iki sezon geçirdiği ve taraftarların kalbinde ayrı bir yeri olduğu belirtildi.

VILLARREAL DE GELİYOR

oıjnıoujn

Rayo Vallecano'nun ardından Villarreal de Dünya Kupası arasında İstanbul'a gelerek 3 Aralık'ta Fenerbahçe'yle, 6 Aralık'ta ise Galatasaray'la hazırlık maçları oynayacağını açıkladı.

Son Güncelleme: 14.11.2022 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15