Sergen Yalçın’dan hayat öpücüğü

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 'Bitti' denilen üç yeni transferini kısa sürede futbola döndürdü.

06 Aralık 2020 Pazar 17:07
Sergen Yalçın’dan hayat öpücüğü

Süper Lig'de üst üste 3 kritik maçı kazanarak zirve yarışına ortak olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın sihirli dokunuşları dikkat çekiyor. Siyah-beyazlılar, transfer döneminin son gününde Ghezzal, Rosier ve Aboubakar'ı kadrosuna katmıştı.

Ghezzal'in, son resmi maçı Fiorentina formasıyla 29 Temmuz'da Bologna'ya karşıydı. 28 yaşındaki Fransız, Beşiktaş ile 26 Ekim'de Denizli maçıyla 3 ay sonra sahalara döndü ve 6 lig maçında 3 asist yaptı.

SAĞ KANADIN PATRONU

Sporting Lizbon'da formaya hasret kalan Rosier ise en son 8 Mart'ta Aves'e karşı 12 dakika oynamıştı. 7 ay sonra Denizli maçında Beşiktaş'la çimlere ayak basan Fransız sağ bek de etkisini hemen gösterip 2 asist yaptı. Ve Aboubakar… 2016-17'de Beşiktaş'la yaşadığı şampiyonluğun ardından Porto'ya dönen Aboubakar'ın kariyeri bitmek üzereydi. Sakatlıklar nedeniyle hayata küsen Kamerunlu forvet, son maçını 7 Mart'ta oynamıştı.

MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Kara Kartal'a bonservisi elinde dönen Aboubakar, Sergen Yalçın'la hayata yeniden meydan okumaya başladı. 27 Eylül'deki Konya maçıyla siyah-beyazlı formayı yeniden sırtına geçiren 28 yaşındaki forvet, 8 lig karşılaşmasında 5 gol kaydetti. 2 de asisti bulunan Aboubakar, takımda en çok skora katkı yapan isim…

Yönetim, 3 futbolcuya toplam 600 bin Euro harcadı ve kısa sürede meyvelerini topladı.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15