Süper ligin son biletini kim kaptı?

Süper ligin son biletini kim kaptı?

27 Mayıs 2016 Cuma 23:00
Süper ligin son biletini kim kaptı?

Alanyaspor ilk kez süper lige merhaba diyerek tarih yazdı!

 

* PTT 1.Lig'de play-off final karşılaşmasında Alanyaspor, penaltılara giden maçta Adana Demirspor'u mağlup ederek Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

*Demirspor kullanılan dört penaltıdan üçünü dışarı atarak zoru başarınca Alanyaspor tarihinde ilk kez süper lige merhaba dedi.

PTT 1. Lig play-off final maçında Alanyaspor ile Adana Demirspor Konya Arena'da karşı karşıya geldi. 8. dakikada Pote'nin kafa golü ile öne geçen Adana Demirspor, 37. dakikada Emre Akbaba'nın kafa golüne engel olamayınca ilk yarı ve noral süre 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Uzatmada da sonuç değişmeyince seri penaltılara geçildi.
Penaltılarda rakibini 4-2 mağlup eden Alanyaspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi.
Bu arada penaltı atışları sırasında seyircilerin sahaya yabancı madde atması üzerine hakem Bülent Yıldırım güvenlik sağlanana kadar atışlara ara verdi. Demirspor'dan penaltı kullanan dört futbolcudan üçü topu dışarı atarak edata zoru başardı.

Son Güncelleme: 29.05.2016 09:45
Anahtar Kelimeler:
Alanya SporAdana Demirspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.