Akıllı telefon üretimini durduran LG, mağazalarında iPhone satacak

Akıllı telefon üretmeyi durduran LG, Apple ile yeni bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre 1 Ağustos'tan itibaren Güney Kore'de yer alan LG Best Shop'larda iPhone model akıllı telefon satmaya başlayacak.

21 Temmuz 2021 Çarşamba 09:32
Akıllı telefon üretimini durduran LG, mağazalarında iPhone satacak

LG, bir zamanlar rakibi olduğu Apple marka akıllı telefonları kendi mağazasında satmaya karar verdi. İki şirket arasında yapılan anlaşma, şu anlık sadece Kore'de yer alan LG Best Shop'lar için geçerli olacak.

Webtekno'nun haberine göre, Güney Kore'de bulunan bazı yerel teknoloji şirketleri, LG mağazalarında iPhone satılacak olmasını eleştirerek bu olayın haksız rekabete yol açacağını dile getirdi. Kararından dönmek istemeyen LG, kendi akıllı telefonlarını indirdiği mağaza raflarına iPhone model akıllı telefon yerleştirmeye karar verdi.

Apple ile mobil ticaret konusunda anlaşmaya varan LG, 1 Ağustos'tan itibaren sadece Güney Kore'de yer alan LG Best Shop mağazalarında Apple iPhone satmaya başlayacak.

Son Güncelleme: 21.07.2021 09:38
Anahtar Kelimeler:
LgIPhoneKore
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15