Twitter’dan (X) içerik üreticilerine müjde

Elon Musk'a ait dev sosyal medya platformu X -eski adıyla Twitter- içerik üreticilerini sevindirecek bir düzenleme yapmaya hazırlanıyor.

12 Ağustos 2023 Cumartesi 10:04
Twitter’dan (X) içerik üreticilerine müjde

Elon Musk’a ait dev sosyal medya platformu X -eski adıyla Twitter- içerik üreticilerini sevindirecek bir düzenleme yapmaya hazırlanıyor. İlerleyen süreçte içerik üreticileri, reklam sisteminde yapılan değişikliklerle birlikte çok daha kolay bir şekilde gelir elde edebilecekler. İşte detaylar

Reklam geliri paylaşım kriterlerinde esnekliğe gidiliyor!

X’in perşembe günü yaptığı duyuruyla birlikte, içerik üreticileri için reklam geliri paylaşım kriterlerinin esnetildiği resmi olarak açıklandı. Önceden uygulanmakta olan 15 milyon izlenme gereksiniminin şimdi 5 milyona düşürüldüğü ifade edildi. Bu, daha geniş bir içerik üretici kitlesinin platformdan gelir elde etmesinin önünü açacak.(shiftdelete)

Son Güncelleme: 12.08.2023 10:05
Anahtar Kelimeler:
TwitterX
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.