Vodafone, Global Şebeke Hizmetleri'nde üçüncü kez dünya lideri seçildi

Vodafone Grubu, araştırma şirketi Gartner tarafından, üst üste üçüncü kez “Magic Quadrant Global Şebeke Hizmetleri Lideri” seçildi.

02 Mayıs 2021 Pazar 15:47
Vodafone, Global  Şebeke Hizmetleri'nde üçüncü kez dünya lideri seçildi

Vodafone’un Magic Quadrant başarısını değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Thibaud Rerolle, şunları söyledi:

“Vodafone ülkelerinde geçtiğimiz yıl kurumların salgınla gelen zorluklara uyum sağladığını gördük. Vodafone Grubu bünyesinde birkaç farklı lokasyonda binlerce personele hizmet vermek üzere optimize edilen kurumsal ağların binlerce lokasyonda tek kullanıcılara hizmet vermesi gerekti. Kurumsal ağların hızla dijitalleşen dünyaya adapte olmasına ihtiyaç var ve biz de lider global SD-WAN yeteneklerimizle, gereken çevikliği ve esnekliği sunan sabit bir şebekeyi kuruluşlara sağlayabiliyoruz. Tüm dünyada iş ortaklarımız iş yapma biçimlerini adapte etmeye, yeniden düzenlemeye ve dönüştürmeye devam ederken, biz de küresel mobilitedeki ve dünya lideri IoT ağımızdaki güçlerimizi birleştirip tercih edilen iş ortağı oluyoruz.”

SATIN ALMA KRİTERLERİ GÖZLEMLENDİ

Bu yılki Magic Quadrant'ta Gartner, kurumsal gereksinimlerdeki değişimleri ve global şebekelerdeki satın alma kriterlerini gözlemlemeye devam etti. Kuruluşların bulut BT hizmeti sunmayı benimsemesi, WAN mimarilerini dönüştürmenin anahtarı olmayı sürdürdü. Rapor, 4G/LTE’de hücresel yaklaşımları da değerlendirdi: “Yeni konumları hızlı konuşlandırmak, geçici konumları desteklemek ve farklı yedek bağlantılar sağlamak gibi SD-WAN kullanım durumlarına bağlı olarak hücresel bağlantının giderek arttığını görüyoruz. 5G'nin geliştirilmiş performansı bu fırsatları daha da çeşitlendirecektir.”

Son Güncelleme: 02.05.2021 15:56
Anahtar Kelimeler:
VodafoneGartner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15