4 günlük sokağa çıkma yasağında Ankaralılar ekmek için dışarıya çıktı

4 günlük sokağa çıkma yasağı sırasında Ankara cadde ve sokakları boş kaldı. Her yıl ramazan ayında binlerce insanın gittiği Hacı Bayram Camii ve çevresi boş kaldı. Ekmek için kuyruğa giren Ankaralıların bir bölümü sosyal mesafeye dikkat etti.

26 Nisan 2020 Pazar 16:35
4 günlük sokağa çıkma yasağında Ankaralılar ekmek için dışarıya çıktı

Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayamı'ndan sonra 4 güne çıkarılan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında Başkent Ankara'da cadde ve sokaklar boş kaldı.

Ankara'da vatandaşların çok büyük bölümü kısıtlamalara uyarken ana cadde ve kavşaklarda denetim yapan polisler de geçen haftaya göre daha az ihlal olduğunu söylediler.

Her yıl Ramazan ayında binlerce insanın ziyaret ettiği Hacı Bayram Camii ve çevresi de ıssızlığa büründü. Sadece bir güvenlik görevlisinin bulunduğu camide ezan okunması da merkezi sisteme bağlandı. 

Kısıtlamalar çerçevesinde Başkent'te iftardan 2 saat önce sona eren ekmek satışı için sokağa çıkan Ankaralıların kuyrukta sosyal mesafeye büyük ölçüde dikkat ettikleri gözlendi. 

Keçiören Esertepe'de ekmek ve pide almak için kuyduk oluşturan vatandaşlar görüntülendi.      

(Anka)

Son Güncelleme: 26.04.2020 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15