Araç Kaportalarıyla Evlilik Teklifi Etti

Osmaniye'de Cebrail Nurdoğan 8 ay önce tanıştığı kız arkadaşı Pınar Temiz'e ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Öğretmenevi önünde 11 adet otomobilin kaportalarına yazılan "Benimle evlenir misin" koreografi ile bir sürpriz hazırlayan Cebrail Nurdoğan "Evet" yanıtını almayı başardı.

08 Ekim 2021 Cuma 12:20
Araç Kaportalarıyla Evlilik Teklifi Etti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Cebrail Nurdoğan, arkadaşlarının da desteğini alarak ilginç bir sürpriz hazırladı. Kız arkadaşını "Düğüne gidiyoruz" diye davet eden Cebrail Nurdoğan, Pınar Temiz'i mumlarla süslenmiş bir alanda ön kaputlarına hecelerle "Benimle evlenir misin?" diye yazılmış otomobillerin bulunduğu yere götürdü. İlginç evlenme teklifi karşısında şaşıran Pınar Temiz ne diyeceğini bilemedi. Sonra da "evet" diye karşılık verince, Nurdoğan'ın arkadaşları tarafından alkışlandı. 



Modifiyeli arabalarla tutkunu olduğunu söyleyen Cebrail Nurdoğan "Ben bu modifiye camiasına küçüklüğümden girdim. Hep hayalimdi, yani nasıl diyeyim teklif olsun? Hep modifiye arabalarla ilgilendim. Sevdiğim kız oldu. Ona teklifi hem böyle değişik olsun. Herkes bunu yapıyor mu? yapıyor, ama benimki biraz daha farklı oldu. Çünkü millet etrafa kaçıyor kuytu köşeye gidiyor. Hani ben biraz değişiklik olsun dedim. Biraz daha çarşı içi gibisinden yaptım. Hani arkadaşlara dedim. Sağ olsun, onlarda kaputlarını böyle tek tek yazılar yazdık. Yani hepsinden Allah razı olsun. Orda emeği geçenlere" dedi.

Pınar Temiz ise "Benim haberim hiç yoktu düğüne gidiyoruz diye çıktık evden bir baktık böyle arabalar süslenmiş yollarda güller dökülmüş çok şaşırdım ama her şey için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.