Dikkat: Meteoroloji'den 8 il için uyarı!

Dikkat: Meteoroloji'den 8 il için uyarı!

23 Eylül 2016 Cuma 22:01
Dikkat: Meteoroloji'den 8 il için uyarı!

Meteoroloji Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Erzincan ve Ardahan için kuvvetli yağış, Rize ve Artvin'in kuzeyinde ise yarın akşam saatlerine kadar aralıklarla gök gürültülü sağanağın etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Erzincan ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölge genelinde havanın sabah saatlerinden itibaren çok bulutlu, gün boyunca aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak olması tahmin ediliyor.

yagis2

Yağışların Erzurum, Kars, Ardahan çevreleri ile Erzincan’ın Kemah, Kemaliye, Refahiye, İliç ve Tercan ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Sıcaklığın, mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli eseceği öngörülüyor.

Meteoroloji'den yapılan yazılı açıklamada, Rize ile Artvin'in kuzey ilçelerinde bugün öğle saatlerinden sonra etkisini arttırması beklenen yağışların, yarın akşam saatlerine kadar aralıklarla çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlardan, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar ve yıldırım konusunda dikkatli olmaları istendi.

Son Güncelleme: 23.09.2016 22:01
Anahtar Kelimeler:
YağışUyarıMeteoroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15