İBB'den şeffaf bir yönetim için yeni hamle

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB'nin Açık Veri Portalı uygulamasının kullanıma açıldığını duyurdu. Ongun, "Hem şeffaf bir kamu yönetimi için önemli bir adım hem de araştırmacılar ve girişimciler için erişilebilir yeni bir kaynak" dedi

19 Ocak 2020 Pazar 12:57
İBB'den şeffaf bir yönetim için yeni hamle

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, İBB'nin Açık Veri Portalı uygulamasının kullanıma açıldığını duyurdu.

Murat Ongun, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İBB Açık Veri Portal’ını kullanıma açtı. Bu portal, hem şeffaf bir kamu yönetimi için önemli bir adım hem de araştırmacılar ve girişimciler için erişilebilir yeni bir kaynak. Artık https://data.ibb.gov.tr ‘den İstanbul’un yaşamına ilişkin birçok güncel veriye ulaşılabilecek" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.01.2020 13:01
Anahtar Kelimeler:
İBBMurat Ongun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15