İmamoğlu, askıda fatura kampanyasının son verilerini paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, askıda fatura kampanyasının verilerini paylaştı. Buna göre şehrin en yoksul ilçeleri en fazla faturanın ödendiği yerler oldu.

17 Mayıs 2020 Pazar 11:46
İmamoğlu, askıda fatura kampanyasının son verilerini paylaştı

İBB Başkanı İmamoğlu, Koronavirüs salgını sürecinde başlatılan Askıda Fatura uygulamasına ilişkin detayları paylaştı.İmamoğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, “Hayırsever vatandaşlarımızın askıda ödediği faturaların ilçe ilçe dağılımı, yoksulluk haritamıza uygun bir dağılım gösteriyor. Bu tablo hayırseverlerin desteğinin çok doğru yerlere gittiğini gösteriyor. Bu en güzel hayır işini güçlendirerek sürdürelim” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun paylaştığı verilere göre, en çok faturası ödenen ilçe, İstanbul’un en yoksul ilçelerinden biri olan Esenyurt. Esenyurt’u sırasıyla Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bağcılar takip ediy

İmamoğlu, ayrıca fatura ödemesi yoğunluk haritasını da açıklamasıyla birlikte paylaştı. Ödenen 120 binden fazla faturanın 38 bin 918'ini doğalgaz, 38 bin 918'ini su faturaları oluşturdu.İmamoğlu, ayrıca fatura ödemesi yoğunluk haritasını da açıklamasıyla birlikte paylaştı. Ödenen 120 binden fazla faturanın 38 bin 918'ini doğalgaz, 38 bin 918'ini su faturaları oluşturdu.

istanbulaskida.jpg

Son Güncelleme: 17.05.2020 11:48
Anahtar Kelimeler:
İGDAŞIskiImamoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15