Kırıkkale'de Temizlik Yapan Karayolu İşçilerine Otomobil Çarptı

Kırıkkale'de seyir halindeki bir otomobil gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yol temizliği yapan iki karayolu işçisine çarptı.

31 Aralık 2021 Cuma 12:26
Kırıkkale'de Temizlik Yapan Karayolu İşçilerine Otomobil Çarptı

.

.

Kaza, Kırıkkale – Kayseri Karayolu Yüksek İhtisas Hastanesi karşısında gece saatlerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre; karayolu işçileri Uğurcan Atar (27) ve Ahmet Şimşek (32), maddi hasarlı başka bir kazanın ardından yoldaki araç parçalarını temizlerken; Mehmet Sefa B. idaresindeki 71 ACH 344 plakalı otomobil, gizli buzlanmadan dolayı kayarak işçilere çarptı. 

İhbar üzerine kaza yerine 112 sağlık, polis ve karayolları ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan Uğurcan Atar ve Ahmet Şimşek daha sonra hastaneye kaldırıldı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alınan Uğurcan Atar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Bir süre trafiğe kapatılan karayolu, kaza yapan araçların kaldırılması ve tuzlama çalışmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15