Manav Görünümlü Kıraathaneye Baskın; 36 kişiye 124 bin lira ceza

İstanbul Kağıthane'de, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen açık olduğu ihbarı üzerine manav görünümlü kıraathaneye polis baskın düzenledi. İçeride kağıt oynadıkları tespit edilen 36 kişiye, Covid-19 tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 124 bin 884 lira ceza kesildi.

22 Şubat 2021 Pazartesi 15:47
Manav Görünümlü Kıraathaneye Baskın; 36 kişiye 124 bin lira ceza

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir manav içerisinde oyun oynandığı ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı bilgisi üzerine bahse konu adrese baskın düzenledi. Baskında içeride 36 kişinin olduğu ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları tespit edildi. 

Polis ekipleri 36 kişiye “Umumi Hıfzısıhha Kanununa Muhalefet” suçundan toplamda 124 bin 884 lira idari para cezası uyguladı. İşyeri ise Kağıthane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15