Meteoroloji Uyarmıştı, İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağışı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'un birçok noktasında sağanak yağış etkili oldu. Kentin bazı noktalarında etkili olan dolu yağışı ise hayatı olumsuz etkiledi.

29 Eylül 2020 Salı 13:05
Meteoroloji Uyarmıştı, İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağışı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'un birçok noktasında sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yağış Avrupa Yakası'nda Silivri, Büyükçekmece, Çatalca ve Arnavutköy ile Anadolu Yakası'nda Kadıköy ile bazı ilçelerde etkili oldu. 

Kentin bazı noktalarında ise dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. 

Meteorolojiden yapılan açıklamada 12:20-14:00 saatleri arasında başta İstanbul Boğazı çevreleri ve Anadolu Yakasında olmak üzere İstanbul'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği ifade edilmişti. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarmıştı. 

Son Güncelleme: 29.09.2020 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15