Meteoroloji'den yağmur uyarısı: Hafta sonuna kadar...

Meteoroloji'nin yeni haftaya dair yayınladığı hava durumu tahmin haritasına göre bugün yurdun doğu kesimlerinde etkili olacak yağışlar yarından itibaren batı bölgelerde de görülecek. İstanbul'da yarın etkili olmaya başlaması beklenen yağmur hafta sonuna kadar sürecek.

02 Kasım 2020 Pazartesi 09:36
Meteoroloji'den yağmur uyarısı: Hafta sonuna kadar...

Türkiye yeni haftaya yağmurla başlıyor. Bugün yurdun doğusunda görülecek olan yağışlar etki alanını yarından itibaren genişletecek. Megakent İstanbul’da yarın başlayacak olan yağışlar hafta sonuna kadar sürecek, yağışlara rağmen hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

KARADENİZ’DE BUGÜN KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Karadeniz ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile Sivas ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu’nun doğusu, Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin’in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 02.11.2020 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15