MHP'li Cemal Enginyurt'tan AKP'yi kızdıracak sözler: "Siyasetçilerin çocukları AK Partili olduğunu söylerken çekiniyor"

MHP'li Cemal Enginyurt, gençlerin AKP düşmanı olduğunu savundu ve "Bunu görürler ve çözerler umarım. Bir siyasetçinin evladı AK Partili olduğunu söylerken çekiniyor. Bizim çocuklarımızın öyle bir sıkıntısı yok. Başları dik geziyorlar" dedi.

07 Haziran 2020 Pazar 16:18
MHP'li Cemal Enginyurt'tan AKP'yi kızdıracak sözler: "Siyasetçilerin çocukları AK Partili olduğunu söylerken çekiniyor"

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 18-25 yaş arasındaki gençlerde AKP düşmanlığı olduğunu söyledi ve iktidar partisine uyarılarda bulundu.

AKP'li siyasetçilerin evlatlarının AKP'li olduklarını söylemeye çekindiklerini savunan Enginyurt, MHP'li çocukların böyle bir sorununun olmadığını, başlarının dik gezdiğini söyledi.

Enginyurt, şöyle konuştu:  

"AKP'Lİ ARKADAŞLARIM ALINMASIN AMA...""Benim çocuklarım benim partimle gurur duyuyor. Yeni nesil gençlikte, bunu Cumhur İttifakı eksenin söylemeyeceğim ama arkadaşlarımız da alınmasın ben onları çok seviyorum. Yeni nesilde bir AK Parti düşmanlığı var, bunu görürler inşallah. Dikkate alırlar umarım. 18 -25 yaş arası gençlikte müthiş bir AK Parti düşmanlığı var bunu çözümlemeleri gerekiyor.

AK Parti düşmanlığı, AK Partili bir siyasetçinin evladı için AK Partili olduğunu söylerken bazen çekince yaratıyor. Bizim çocuklarımızın öyle bir sıkıntısı yok, bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum. Başları dik geziyor."

Son Güncelleme: 07.06.2020 16:21
Anahtar Kelimeler:
AKPCemal Enginyurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15