TRT'ye de kayyım atanacak mı?

Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanları'nın terör örgütü PKK’ya destek verdikleri gerekçesi ile görevlerinden alınması, akıllara 23 Haziran’daki İstanbul seçimine günlere kala Osman Öcalan’ın TRT ekranlarına çıkarılmasını getirdi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:18
TRT'ye de kayyım atanacak mı?

İçişleri Bakanlığı’nın 3 büyükşehir belediyesine “PKK terör örgütünü destekleme” gerekçesiyle kayyum kararı sonrasında, gözler TRT’ye çevrildi. 23 Haziran İstanbul seçiminden önce kırmızı bültenle aranan PKK ele başlarından Osman Öcalan’ı ekranlara çıkaran TRT yönetimine kayyum atanıp atanmayacağı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

TRT OSMAN ÖCALAN’IN AYAĞINA GİTMİŞTİ!

TRT, kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan’ın ayağına giderek röportaj yapmıştı. Osman Öcalan röportajda, yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik mesajlar vermişti.

Büyük tepki toplayan bu röportajdan önce ise, PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın yenilenecek İstanbul seçimi ile ilgili HDP’ye tarafsızlık çağrısı yaptığı mektubunun da devletin ajansı Anadolu Ajansı tarafından kamuoyuna aktarılması çok tartışılmıştı.

Osman Öcalan TRT’ye yaptığı açıklamada abisi Abdullah Öcalan’ın mesajının Kürtler tarafından dinleneceği yorumunda bulunmuştu. Osman Öcalan’ın devletin televizyonu TRT’ye çıkarılmasına ise kamuoyu tarafından verilen vergilere ve şehitlere ihanet olarak görülmüştü.

İŞTE O TEPKİLER

trt-1.jpgtrt2-001.jpgtrt4.jpg

trt-6.jpg

(Yeniçağ)

Son Güncelleme: 19.08.2019 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15