BARINAKTA KANSER TEDAVİSİ

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının geçirebileceği en ağır hastalıklardan bulaşıcı tümör tedavisini uygulayarak amansız hastalığa çare olmaya çalışıyor.

14 Kasım 2019 Perşembe 11:59
BARINAKTA KANSER TEDAVİSİ

Sokak hayvanlarının sağlığı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının en ağır hastalıklarından biri olan bulaşıcı tümör (Transmissible Veneral Tumuor- TVT) ile de mücadele ediyor. Merkezde 2018 yılından bu yana 100’e yakın sokak hayvanı TVT tedavisi gördü. Köpeklerin çiftleşme ile bulaşan tümör olarak adlandırılan TVT tedavisinde kemoterapötik ve ışın tedavisi uygulamalarının olumlu sonuç verdiğini aktaran veterinerler, TVT tespit edilen hayvanlarda kemoterapötik tedavi uyguladıklarını söyledi.

 

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağır cerrahi müdahalenin dışında hayvanların genel sağlık taraması yapılıyor  ve basit yaralanmalara müdahale ediliyor. Ayrıca sokakta yaşaması mümkün olmayan yaşlı ve sakat hayvanların da tüm ihtiyaçlarını karşılayarak güven içinde yaşamaları sağlanıyor. 

...

Son Güncelleme: 14.11.2019 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15