Başkan Akay’dan asfalt denetimi

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattığı yeni asfalt serme ve sağlıklaştırma çalışmalarına belirlenen program dâhilinde devam ediyor. Çalışmalar, diğer mahallelerdeki planlı çalışmaları aksatmadan Akkapı ve Gülbahçesi Mahallelerindeki yeni yerleşim alanlarında yoğunlaşıyor.

11 Ekim 2020 Pazar 15:46
Başkan Akay’dan asfalt denetimi
Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Başkan Akif Kemal Akay’ın Muhtarlarla istişare toplantısı sonrasında belirlenen öncelikler doğrultusunda oluşturulan program dâhilinde her gün 12 değişik bölgede yeni asfalt serme ve sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürüyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da, asfalt çalışması tamamlanan veya tamamlanma aşamasındaki bölgelerde yapılan iş ve işlemleri denetliyor.

12 FARKLI EKİP ARA VERMEDEN GÖREVDE

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Gülbahçesi Mahallesi’nde bulunan sokaklarda yeni asfalt serme işlemini tamamladı. Başkan Akay’da mahalleye giderek sokakların son durumunu denetledi. Mahalle halkıyla yeni asfaltlanan sokakta yürüyen Başkan Akay asfalta verilen eğimi ve yol kotunun eşit olup olmadığını inceledi. Tamamlanan sokakları tek tek denetleyen Başkan Akay’a mahalle halkı tarafından hizmet kalitesi nedeniyle teşekkür edildi.

BAŞKAN AKAY’DAN İŞÇİLERE TEŞEKKÜR

Farklı mahallelerde yapılan çalışmaları da takip eden Başkan Akay, görev yapan asfalt ekibine de titiz çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çalışmalarını belirlenen standardın da üzerinde gerçekleştiren asfalt ekibine kolaylıklar dileyen Başkan Akay, “Yakıcı güneşte, 150 derecedeki asfaltı işliyorsunuz. Özveriniz ve titiz çalışmanız nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Sizin aracılığınızla halkımızın yaşamını kolaylaştıran hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2020 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15